het team

michaël smulders

tandarts

Michaël Smulders is in 1986 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en heeft na zijn afstuderen drie jaar gewerkt in Basel, Zwitserland.
In 1990 heeft hij zich gevestigd op de Groot Hertoginnelaan, in hetzelfde pand uit 1898 waar de praktijk zich nu bevindt.
Sinds zijn studie is Michaël Smulders overtuigd van de meerwaarde van beeldvergroting in de tandheelkunde en dat heeft ertoe geleid dat hij sinds 2004 het merendeel van de behandelingen met behulp van de behandelmicroscoop uitvoert. 
Sinds 2010 is Michaël Smulders mede-oprichter van het cursuscentrum CIDE (www.cide.nl) waar cursisten uit het binnen- en buitenland nascholing kunnen volgen.

olga de jonge-klyuchenko

mondzorgkundige

Olga de Jonge is in 2009 als mondzorgkundige in Utrecht afgestudeerd. Sindsdien is zij op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag werkzaam bij ons in de praktijk.

miranda ebben-groen

gedipl. tandartsassistente

Miranda is sinds 1999 in dienst bij Tandartspraktijk Smulders. Zij heeft inmiddels ruim 24 jaar ervaring als tandartsassisente. 

susanne smulders-berger

office manager

Susanne Smulders is sinds 1996 bij Tandartspraktijk Smulders werkzaam.


Zie ons team in beeld


x

Download Video: MP4, WebM, Ogg

x
x

Coronavirus

Om de verspreiding van het Corona virus te beperken en de snelheid van de verspreiding te vertragen zijn draconische maatregelen noodzakelijk. Daarom zal de praktijk t/m 28 april gesloten zijn. Alleen voor spoedeisende behandeling kunt u contact opnemen met de praktijk, bij voorkeur via de mail. Deze maatregel zal wellicht voor ongemak zorgen, waarvoor mijn excuus. Ik wens eenieder veel wijsheid en sterkte!

Met vriendelijke groet,
Michaël Smulders